Gamaspektrometrické vyhodnocení průzkumných vrtů na uranové zrudnění - Schneider, Jiří (2009)
Cílem této bakalářské práce bylo vyhotovení gamaspektrometrických měření a to nejdříve terénních na vrtných jádrech vrtů K1, K2, 905 a 906v dole Rožná. Dále byl za pomoci polarizačního mikroskopu proveden petrografický popis na čtyřech vzorcích z těchto vrtů. Horniny byly popsány jako granodiorit, amfibolit, alterovaný amfibolit a biotitická pararula.Na těchto vzorcích bylo následně provedeno laboratorní gamaspektrometrické měření.