Tercierní fauna z lokality Hostim - Tomaštíková, Tereza (2009)
Cílem bakalářské práce je zpracování základních geologických, statigrafických a paleontologických údajů o lokalitě Hostim a následné systematické určení fosílií dostupných v nezpracované formě v muzeu ve Znojmě doplněné o určení nalezených fosílií z vlastního sběru. Závěrem práce je pokusit se na základě rozboru fauny o základní paleoekologickou charakteristiku prostředí.