Hydraulické parametry hornin v oblasti Dolní Rožínky - Juračková, Petra (2009)
Hlavním cílem této práce je určení hydraulických parametrů hornin, jako je hydraulická vodivost a efektivní pórovitost, v oblasti Dolní Rožínky za pomocí tzv. Brutsaert a Nieberovy metody, která je založena na analýze změn průtoků vodních toků a vydatností pramenů v čase podle Boussinesqovy rovnice. Obsah diplomové práce je součástí problematiky VZ INCHEMBIOL a poskytne data pro připravovaný numerický model proudění podzemních vod v této oblasti.