Matematika a hudba - Piknerová, Judita (2009)
Cílem diplomové práce je vytvořit širokospektrý text, který by v každé své části poukazoval na úzký vztah matematiky a hudby. Je určena všem, kteří se zajímají o tyto oblasti.