Vědomosti a názory mužů na možnosti moderní antikoncepce - Vasmanská, Soňa, 1987- (2009)
Tato bakalářská práce nabízí pohled na možnosti moderní antikoncepce. V teoretické části jsem se snažila komplexním způsobem zpracovat dostupné teoretické i praktické poznatky týkající se antikoncepce. V praktické části se zaměřuji na problematiku postojů českého a belgického muže k antikoncepci a srovnávám rozdíly ve znalostech, vědomostech a celkovém vnímání této problematiky.