Edukace studentů SŠ o novinkách v KPR - Řezníčková, Veronika (2009)
Bakalářská práce zjišťuje vědomosti a znalosti studentů 3. ročníku SŠ o novinkách v KPR. Jejím obsahem je teorie týkající se KPR, AED, AutoPulse a Edukace. Těžiště práce tvoří průzkumné šetření znalostí studentů SŠ o novinkách v KPR a jejich následná edukace. Analýza a interpretace získaných dat poskytuje informace o znalostech a dovednostech studentů SŠ o KPR a též návrh na edukační jednotku na dané škole. Tato bakalářská práce je příspěvkem ke zlepšení a zkvalitnění výuky první pomoci při KPR na školách bez zdravotnického zaměření.