Využití georadaru v základním a aplikovaném geologickém výzkumu - Buráň, Petr (2009)
Bakalářská práce popisuje princip a základní pojmy georadaru, možnosti nastavení systémových proměnných před vlastním průzkumem s georadarem, základní metody měření s georadarem, použití georadaru v jednotlivých odvětvích geologie - tektonice, strukturní a envinronmentální geologii a příklady měření a vyhodnocení průzkumů. Na závěr je prezentována vlastní praktická ukázka měření s georadarem a její vyhodnocení.