Citlivost vstupních parametrů integračních stopovacích zkoušek na výpočet průtoku - Goldbach, Marek, 1986- (2009)
Práce se zabývá podrobně metodou měření průtoku pomocí integračních stopovacích zkoušek. Cílem práce bylo především posouzení citlivosti jednotlivých vstupních parametrů, které souvisí zejména s injektáží stopovače, charakterem jeho ředění a následně pak výpočtem průtoku.