Úskalí aplikace víceohniskových kontaktních čoček - Streitová, Ivana (2009)
Tato práce se zabývá problematikou aplikace víceohniskových kontaktních čoček. V teoretické části práce se věnuje zejména presbyopii a možnostmi její korekce. Nejvíce je věnováno kapitole víceohniskových kontaktních čoček. Výzkumná část je věnována zjištění a popisu úskalí spojených s aplikací víceohniskových kontaktních čoček.