Dlouhodobé funkční výsledky komplexní léčby retinoblastomu - Punko, Alexey (2009)
Tato práce se zabývá problematikou retinoblastomu u dětí. V teoretické části jsem shrnul dostupné poznatky o retinoblastomu. O historii, dědičnosti retinoblastomu. Popsal jsem klinické příznaky, diagnostiku i současnou léčbu retinoblastomu. V praktické části jsem se zaměřil na dlouhodobé funkční výsledky komplexní léčby retinoblastomu u dětí.