Fibonacciho čísla a zlatý řez - Julínková, Hana (2009)
V diplomové práci Fibonacciho čísla a zlatý řez navazuji na bakalářskou práci Fibonacciho a Lucasova čísla. Práce má být podkladem k oživení důležitosti zlatého řezu. Uvádím především poznatky z historie a zajímavé aplikace.