Paleontologie miocenních sedimentů na lokalitě Hády u Brna - Dvořáková, Zdeňka (2009)
Byla provedena terénní dokumentace současného stavu lokality Hády u Brna. Výsledky dokumentace byly porovnány s prací Kuboše z osmdesátých let dvacátého století a s prací Cichy et al. (1969). Bylo nalezeno 32 fosilních fragmentů.