Technologie výroby brýlových obrub - Krasňanská, Lucia (2009)
Táto práca sa zaoberá technológiou výroby okuliarových obrúb. Je rozdelená na tri veľké kapitaoly. Prvá najkratšia sa venuje histórii výroby. Technológii výroby plastových obrúb sa venuje druhá veľká kapitola. V nej je presne popísaný postup pre viac druhov ich výroby. Nakoniec v tretej kapitole sa práce zameriava na výrobu kovových obrúb.