Design brýlových obrub - Morávek, Petr; Petrová, Sylvie, 1953-; Masarykova univerzita. Katedra optometrie a ortoptiky (2009)
Práce "Design brýlových obrub" se zabývá nejdůležitějšími aspekty vhodného výběru brýlových obrub pro klienta nejen z optické stránky problematiky brýlovou korekcí. Zohledňuje psychologii, typologii, životní styl, celkové image klienta.
This thesis deals with many of important aspects of optimal spectacle frame choice not only from optical viewpoint.
Vedoucí práce: Sylvie Petrová.
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Lékařská fakulta, 2009.
Keywords: brýle -- trendy; brýle; design; design; eyeglasses; Eyeglasses; bakalářské práce