Design brýlových obrub - Morávek, Petr (2009)
Práce "Design brýlových obrub" se zabývá nejdůležitějšími aspekty vhodného výběru brýlových obrub pro klienta nejen z optické stránky problematiky brýlovou korekcí. Zohledňuje psychologii, typologii, životní styl, celkové image klienta.