Vliv výživy v těhotenství na průběh porodu a porodní hmotnost novorozence - Kolmanová, Hana (2009)
Bakalářská práce vliv výživy v těhotenství na průběh porodu a porodní hmotnost novorozence je rozdělena na dvě části.Teoretická část se zabývá problematikou těhotenství, změnami organizmu ženy v těhotenství, jednotlivými složkami výživy a jejich vlivem na těhotenství, porod a porodní hmotnost novorozence.V praktické části byly zpracovávány a vyhodnoceny informace získané dotazníkovým šetřením. Byly analyzovány tři skupiny respondentek, na základě jejich vzdělání. Získané informace byly vyhodnoceny a prezentovány pomocí tabulek a grafů.