Vliv herního specialisty na optimalizaci motorických a pohybových kompetencí u dětí s ortopedickou vadou - Benešová, Martina (2009)
BENEŠOVÁ, M. Vliv Herního specialisty na optimalizaci motorických a pohybových kompetencí u dětí s ortoptickou vadou. Disertační práce. Brno: FSpS MU v Brně, 2009. 123s. Cílem naší práce bylo zjistit a analyzovat vliv psychomotorických intervenčních programů dětského herního specialisty na stav vybraných psychických a pohybových schopností a dovedností jako determinanty kvality života dětí s ortoptickými vadami ze Speciální školy při Dětské nemocnici Brno.