Die Wirtschafts- und Sozialpolitik der EU /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Puetter, Uwe (Author)
Format: Book
Language:German
Published: Wien : Facultas, c2009
Series:Europa Kompakt
UTB Politikwissenschaft
Subjects:
LEADER 02142nam a22005897a 4500
001 MUB01000581859
003 CZ BrMU
005 20160211131758.0
008 090429s2009 au ||||| |||||||||||ger d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-08-31 
020 |a 978-3-8252-2968-9 
040 |a BOD003  |b cze 
080 |a 338.2  |2 MRF 
080 |a 36  |2 MRF 
080 |a (4)  |2 MRF 
100 1 |a Puetter, Uwe  |7 xx0201018  |4 aut 
245 1 4 |a Die Wirtschafts- und Sozialpolitik der EU /  |c Uwe Puetter 
260 |a Wien :  |b Facultas,  |c c2009 
300 |a 269 s. 
490 1 |a Europa Kompakt 
490 1 |a UTB Politikwissenschaft 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík. 
610 2 7 |a Evropská unie  |7 kn20010711086  |2 czenas 
648 4 |a 1990-2009 
650 0 7 |a hospodářská politika  |7 ph114701  |x dějiny  |y 1990-2009  |2 czenas 
650 0 7 |a sociální politika  |7 ph116210  |x dějiny  |y 1990-2009  |2 czenas 
650 0 9 |a economic policy  |2 eczenas 
650 0 9 |a social policy  |2 eczenas 
651 7 |a země Evropské unie  |7 ge131521  |2 czenas 
651 9 |a European Union countries  |2 eczenas 
830 0 |a Europa Kompakt 
830 0 |a UTB Politikwissenschaft 
CAT |a SRAMKOVA  |b 02  |c 20090429  |l MUB01  |h 0826 
CAT |a STUDYNKOVA  |b 02  |c 20090429  |l MUB01  |h 1032 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0228 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1910 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1211 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2329 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0357 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0124 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 1057 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0400 
CAT |c 20150703  |l MUB01  |h 1102 
CAT |c 20151210  |l MUB01  |h 1508 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151210  |l MUB01  |h 1742 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0014 
CAT |a VASICEKX  |b 02  |c 20160211  |l MUB01  |h 1317 
CAT |c 20180831  |l MUB01  |h 1051 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-08-31 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 CES  |b centrum pro evropská studia  |5 3201060516  |8 20090429  |f 78  |f Mimo UK  |r 20090429 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c centrum pro evropská studia  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j CES