Echokardiografické a spiroergometrické parametry u vytrvalostních sportovců, mužů ve věku od 20 do 30 let - Krahulcová, Soňa, 1979- (2007)
Předkládaná práce je uceleným materiálem o fyziologii organismu vytrvalostních sportovců, mužů ve věku od 20 do 30 let. Ve své výzkumné části se zabývá zjištěním vztahu aerometabolické kapacity k morfologickým ukazatelům srdce u vytrvalců.