Kompenzační cvičební program pro zkrácené svalové skupiny a skupiny oslabených svalů - Horálková, Iva, 1982- (2005)
Práce pojednává o kompenzačních cvičeních, které slouží jako prevence a náprava svalových dysbalancí. Zabývá se též svalovou anatomií, morfologií, nervovým řízením a motorikou.