Vývoj synchronizovaného bruslení u nás i v zahraničí - Kepáková, Petra (2005)
Bakalářská práce pojednává o krasobruslení se zaměřením na synchronizované bruslení. V první části popisuje historický vývoj synchronizovaného bruslení včetně soutěžního systému sportu. V druhé části se zaměřuje na synchronizované bruslení v praxi, popisem figur.