Do srdce mauretánské Sahary /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Strouhal, Eugen, 1931-2016 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Vyšehrad, 1974.
Edition:Vyd. 1.
Online Access:Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU
LEADER 01690nam a22004337a 4500
001 MUB01000577837
003 CZ BrMU
005 20090323091036.0
008 090323s1974 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-06-21 
015 |a cnb000278456 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 39  |x Kulturní antropologie. Etnologie. Etnografie  |2 Konspekt  |9 1 
100 1 |a Strouhal, Eugen,  |d 1931-2016  |7 jk01121497  |4 aut 
245 1 0 |a Do srdce mauretánské Sahary /  |c Evžen Strouhal. 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Vyšehrad,  |c 1974. 
300 |a 118 s., [12] s. obr. příl. 
856 4 1 |u http://www.ndk.cz/  |z Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU 
CAT |a PETRIKOVA  |b 02  |c 20090323  |l MUB01  |h 0910 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0225 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1908 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1208 
CAT |a SIMCIKOVAX  |b 02  |c 20100526  |l MUB01  |h 1135 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1742 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1447 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1930 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 1051 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0009 
CAT |c 20161008  |l MUB01  |h 2237 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20161121  |l MUB01  |h 2353 
CAT |c 20180621  |l MUB01  |h 1020 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2337 
CAT |c 20201021  |l MUB01  |h 2110 
M54 |a 39 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-06-21 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - katedry a ustavy  |2 EETNO  |b evrop. etnologie  |3 1-1081  |6 91-5088  |5 257R107689  |4 dar (Antonín Václavík)  |8 20090323  |f 78  |f Mimo UK  |r 20090323  |s retro 
AVA |a FIL50  |b FF-K  |c evrop. etnologie  |d 1-1081  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j EETNO