Určení a popření rodičovství - Hájková, Petra (2008)
Cílem mé rigorózní práce bylo podat co možná nejkomplexnější výklad právní problematiky určování a popírání rodičovství ve srovnání historickém a navrhovaném v rámci rekodifikace občanského zákoníku. V rámci této rigorózní práce jsem problematiku určování a popírání rodičovství rozebrala z hlediska hmotného práva a procesního práva.