Didaktické postupy při záchraně tonoucího - Póč, Viktor, 1982- (2005)
Obsahem práce je problematika vodního záchranářství u bazénů zahrnující popis základních didaktických systémů. Stěžejní kapitolou je postup při výuce těchto záchranných technik podpořen multimediální formou. Celek je doplněn popisem organizace zaštiťující tento záchranný systém na území ČR Vodní záchranné služby ČČK.