Akupresura a akupunktura v regeneraci - Jochmanová, Kamila, 1984- (2007)
Práce prezentuje akupunkturu a akupresuru, součást tradiční čínské medicíny, jako velmi vhodný regenerační prostředek pro sportovce. Přibližuje jednotlivě akupunkturu i akupresuru se společnými i rozdílnými rysy a jejich vhodné využití v prevenci úrazů i jako léčebný prostředek zranění.