Letní silová příprava v házené - Heider, Tomáš, 1984- (2007)
Tato práce by měla sloužit jako návod trenérům a hráčům házené, jak se zlepšovat, během přípravného období, po silové stránce. Součástí práce jsou obrázky, které pomáhají lépe pochopit jednotlivé cviky.