Výživa a tělesná aktivita při nadváze - Křesťanová, Jana, 1982- (2007)
Práce se zabývá velmi propíranou problematikou nadváhy a obezity. Informuje o spoustě příčin, o komplikacích, které může zvýšená váha způsobit. Z práce se dozvíme jak zjistit obezitu a jak je s ní možné bojovat. Podle čeho by se měl sestavovat jídelníček a jaké tělesné aktivity jsou vhodné.