Příprava fotbalových rozhodčích na řízení vrcholových soutěží - Racek, Oldřich, 1978- (2007)
Práce pojednává o problematice přípravy fotbalových rozhodčích na řízení vrcholových soutěží, jejich kariérním a výkonnostním růstu. Nedílnou součástí dobrého výkonu na hrací ploše je však samotná příprava před utkáním. V této práci můžeme nalézt v bodech návod, jak se lze na utkání připravovat.