Interakce redoxas se specifickými efektory závěrečná zpráva dílčího výzkumného úkolu V-5-5/3, 1976-1980 /

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Skurský, Ladislav, 1928- (Originator)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1980.
Subjects:
Cover Image
LEADER 02155ntm a22005057a 4500
001 MUB01000574997
003 CZ BrMU
005 20090225111616.0
008 090225s1980 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-06-21 
040 |a BOD035  |b cze 
072 7 |a 577  |x Biochemie. Molekulární biologie. Biofyzika  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 577.1  |2 MRF 
080 |a (047.31)  |2 MRF 
080 |a 577  |2 MRF 
245 0 0 |a Interakce redoxas se specifickými efektory  |h [rukopis] :  |b závěrečná zpráva dílčího výzkumného úkolu V-5-5/3, 1976-1980 /  |c Ladislav Skurský ... [et al.]. 
260 |c 1980. 
300 |a 1 sv. (různé str.) 
500 |a Nad názvem: Katedra biochemie přírodovědecké fakulty, Univerzita J.E. Purkyně v Brně. 
650 0 7 |a biochemie  |7 ph114149  |2 czenas 
650 0 9 |a biochemistry  |2 eczenas 
655 7 |a výzkumné zprávy  |7 fd131869  |2 czenas 
655 9 |a research reports  |2 eczenas 
700 1 |a Skurský, Ladislav,  |d 1928-  |7 jk01111667  |4 org 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně.  |b Přírodovědecká fakulta  |7 kn20010709351  |4 dgg 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20090225  |l MUB01  |h 1019 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20090225  |l MUB01  |h 1116 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0703 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0202 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0224 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1906 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0807 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0122 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1938 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 1046 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20131206  |l MUB01  |h 1024 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0006 
CAT |c 20180621  |l MUB01  |h 1018 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0936 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1925 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1143 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-06-21 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 PřF-K-5250  |5 3285001631  |4 DISP.: BCHPF  |7 DISP.: BCHPF  |8 20090225  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20090225  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d PřF-K-5250  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD