Regresní analýza - Motl, Tomáš, 1985-; Koláček, Jan, 1976-; Masarykova univerzita. Ústav matematiky a statistiky (2008)
Tématem této bakalářské práce je regresní analýza. V první kapitole je vyložen přístup k řešení úloh regresní analýzy; v druhé jsou odvozeny základní teoretické poznatky, s jejichž pomocí jsou ve třetí kapitole řešeny praktické úlohy.
The topic of this bachelor’s thesis is regression analysis. The first chapter explains the approach to the solution of the tasks of regression analysis; the second one contains basic theoretical knowledge, which is used in the third chapter to deal with the practical tasks.
Vedoucí práce: Jan Koláček.
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, 2008.
Keywords: matematická statistika; regresní analýza; mathematical statistics; regression analysis; bakalářské práce; bachelor's theses