Regresní analýza - Motl, Tomáš, 1985- (2008)
Tématem této bakalářské práce je regresní analýza. V první kapitole je vyložen přístup k řešení úloh regresní analýzy; v druhé jsou odvozeny základní teoretické poznatky, s jejichž pomocí jsou ve třetí kapitole řešeny praktické úlohy.