Sporné otázky daňového řízení v kontextu soudního přezkumu - Lichnovský, Ondřej, 1980- (2008)
Rigorózní práce s názvem "Sporné otázky daňového řízení v kontextu soudního přezkumu" se zabývá problematickými místy spojenými s aplikací zákona č. 337/1992 Sb., o správě daní a poplatků.