Hodnocení zboží při dovozu - Hošťálek, Jakub (2008)
Má práce je věnována hodnocení zboží při dovozu, valorickým clům v historii a současnosti. V textu rozebírám metody vypočtení hodnoty zboží, potřebné jako základ pro clo a daň z přidané hodnoty, pro dovozní a vývozní statistiku, pro tarifní kvóty, pro pravidla původu, pro antidumpingová opatření, pro správní trestání a trestní právo.