Piano concerto in E flat major piano sonatas opp. 61 & 64 /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dusík, Jan Ladislav, 1760-1812 (Composer)
Corporate Author: Pražská komorní filharmonie (Instrumentalist)
Other Authors: Novotný, Jan, 1935- (Performer), Svárovský, Leoš, 1961- (Conductor)
Format: Audio
Language:No linguistic content
Published: Praha : Supraphon, p1999
LEADER 02486cjm a22005297a 4500
001 MUB01000574440
003 CZ BrMU
005 20140903132428.0
008 090219s1999 xr ||||| |||||||||||zxx d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-06-21 
028 0 1 |a 81 9015-2 031  |b Supraphon 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD114 
072 7 |a 78  |x Hudba  |2 Konspekt  |9 9 
100 1 |a Dusík, Jan Ladislav,  |d 1760-1812  |7 jn19990209167  |4 cmp 
240 1 0 |a Koncerty,  |m klavír, orchestr,  |n op. 70, C. 238,  |r Es dur 
245 1 0 |a Piano concerto in E flat major  |h [zvukový záznam] ;  |b piano sonatas opp. 61 & 64 /  |c Jan Ladislav Dusík 
260 |a Praha :  |b Supraphon,  |c p1999 
300 |a 1 zvuková deska (72:28) :  |b digital, stereo. 
500 |a Kompaktní deska (DDD) 
505 0 |a Concerto in E flat major, op. 70 : for piano and orchestra (27:50) -- Sonata in F sharp minor, op. 61 : 'Elégie harmonique sur la mort du Prince Louis Ferdinand de Prusse' (14:20) -- Sonata in A flat major, op. 64 : 'Le retour à Paris' (30:06) 
511 1 |a Jan Novotný, piano ; The Prague Philharmonia, Leoš Svárovský, conductor 
700 1 |a Novotný, Jan,  |d 1935-  |7 jn19990009944  |4 prf 
700 1 |a Svárovský, Leoš,  |d 1961-  |7 jn19990209814  |4 cnd 
700 1 2 |a Dusík, Jan Ladislav,  |d 1760-1812  |t Sonáty,  |n op. 61, C. 211, 
700 1 2 |a Dusík, Jan Ladislav,  |d 1760-1812  |t Sonáty,  |n op. 64, C. 221, 
710 2 |a Pražská komorní filharmonie  |7 kn20030215092  |4 itr 
740 0 2 |a Retour à Paris 
740 0 2 |a Elégie harmonique sur la mort du Prince Louis Ferdinand de Prusse 
CAT |a ADAMOV  |b 02  |c 20090219  |l MUB01  |h 1519 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0224 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1906 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1206 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1741 
CAT |a PUTNOVAX  |b 02  |c 20111121  |l MUB01  |h 1310 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0122 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1445 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1929 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 1045 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20130312  |l MUB01  |h 1213 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20140903  |l MUB01  |h 1324 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0005 
CAT |c 20180621  |l MUB01  |h 1018 
M54 |a 78 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-06-21 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m CD  |1 FF  |a FF - hudebni veda  |2 HUVED  |b hudební věda  |3 CD-415  |5 257HV03047  |8 20090219  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20071030  |s kupKat3400 
AVA |a FIL50  |b FFHUD  |c hudební věda  |d CD-415  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j HUVED