Web k tématu Integrální počet - Jansová, Eva, 1984- (2009)
Cílem práce je vytvořit výukový text prezentovaný na webových stránkách pro studenty převážně vysokých škol zaměřený na látku Riemannův určitý integrál a jeho aplikací v geometrii. Kromě této problematiky je práce rozšířena o základní informace o programu Maple a jeho využití při výuce Riemannova určitého integrálu.