Výpověď pronajímatele jako způsob zániku nájemního vztahu k bytu - Pálka, Jaroslav (2007)
Ve své rigorózní práci pojednávám o nejzásadnějším způsobu zániku nájemního vztahu k bytu, a to výpovědi pronajímatele. V důsledku novely občanského zákoníku provedené zákonem č. 107/2006 Sb. zaznamenala právní úprava daného institutu největší změny od listopadu 1989.