Extrémy funkcí více proměnných - Cvachovcová, Eva, 1984- (2008)
Sbírka řešených i neřešených příkladů na extrémy funkcí více proměnných. Práce je zaměřena na lokalní extrémy, globální extrémy a vázané extrémy. Je určena posluchačům odborného i učitelského studia.