Zásady daňového řízení (komparace) - Ševčík, Radim (2009)
V první části se tato práce zabývá rozborem pojmu správa daní, daňové řízení, daň a správce daně. Následuje obecný popis zásad, čímž se dostávám k hlavní části této práce a to jsou „Zásady daňového řízení“. Nejprve se zabývám zásadami berního práva, pak následují zásady daňového řízení a nechybí ani aplikace zásad správního řádu. V poslední části se věnuji zásadám daňového řízení v Polsku.