Podmíněnost zásad přednosti a přímého účinku práva ES a jejich aplikace v členských státech Evropské unie - Černecká, Zuzana (2008)
Práce je věnována tématu podmíněnosti zásad přednosti a přímého účinku práva ES a jejich aplikace v členských státech Evropské unie. Jejím cílem je hledání odpovědí na zvolené, odbornou veřejností spíše opomíjené otázky, jejichž pochopení je však zásadní pro správné porozumění oběma zásadám a jejich vzájemnému vztahu.