Regresní kvantily - Remo, Adam, 1982- (2009)
Práce se zabývá regresními kvantily v lineárním regresním modelu a jejich základními vlastnostmi. Pozornost je věnována také testování hypotéz pomocí regresních kvantilů a regresních pořadových skórů. Na závěr je teorie kvantilové regrese demonstrována na dvou příkladech.