Neparametrické metody v analýze přežití - Illová, Kateřina, 1984- (2009)
Práce se zabývá neparametrickou analýzou přežití. Podstatná část je věnována Kaplan-Meierovu odhadu funkce přežití a odhadu rizikové funkce. V této práci jsou také zmíněny testy k srovnání dvou a více skupin dat analýzy přežívání. Popsaná teorie je demonstrována na praktickém příkladě.