Vybrané otázky informačních povinností emitentů kótovaných cenných papírů a dalších subjektů kapitálového trhu - Lorenc, Michal; Masarykova univerzita. Katedra obchodního práva (2008)
Práce pojednává zejména o informačních povinnostech emitentů kótovaných cenných papírů, a to i s ohledem na odpovědnost za porušení těchto povinností. Kromě povinností emitentů se pak zabývá také informačními povinnostmi dalších subjektů kapitálového trhu.
The thesis focuses especially on the duty to inform which arises for issuers of listed securities while taking into account the liability ensuing from breach of such duties. Apart from the duties of issuers, this thesis also elaborates on duties to inform arising for other entities on the capital market.
Rigorózní práce (JUDr.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2009
Německé resumé
Keywords: cenné papíry; kapitálové trhy; capital market; securities; rigorózní práce; doctoral dissertations