Vybrané otázky informačních povinností emitentů kótovaných cenných papírů a dalších subjektů kapitálového trhu - Lorenc, Michal (2008)
Práce pojednává zejména o informačních povinnostech emitentů kótovaných cenných papírů, a to i s ohledem na odpovědnost za porušení těchto povinností. Kromě povinností emitentů se pak zabývá také informačními povinnostmi dalších subjektů kapitálového trhu.