Planimetrické úlohy řešené prostorově - Brauner, Martin, 1984- (2009)
Cílem mé diplomové práce bylo vytvoření sbírky složitějších planimetrických úloh, které se řeší převedením na úlohy prostorové. Sbírka sestává především z Apolloniových úloh a úloh o kuželosečkách. Součástí práce jsou předrýsovaná zadání řešených úloh na volných listech.