Srovnávací reklama jako nekalosoutěžní jednání - Pelánková, Kristýna (2008)
Práce se zabývá srovnávací reklamou jako jednou z forem jednání v nekalé soutěži především z pohledu obchodního zákoníku a evropských směrnic. Zmíněna je těž historie, objasněny základní pojmy týkající se tématu a prostředky ochrany soutěžitelů i spotřebitelů.