Přijetí a realizace župního zákona z roku 1920 - Šenkýř, Jakub (2008)
Přijetí a realizace župního zákona z roku 1920. Úvod, státní správa a samospráva po vzniku Československé republiky. Příprava a přijetí župního zákona, organizace správy podle župního zákona, realizace župního zákona na Slovensku. Závěr.