Domácí vězení jako alternativa trestu odnětí svobody - Dostálová, Lucie (2008)
Bakalářská práce se zabývá trestem odnětí svobody a jeho nevýhodami v současné společnosti. Práce se snaží zaměřit se na alternativní trest domácího vězení, jako jednu z alternativ, které mohou trest odnětí svobody nahradit, a tak řešit mnohé z problémů dnešní společnosti.