Správní řízení vedené katastrálním úřadem - Filler, Martin (2008)
Správní řízení vedené katastrálním úřadem, řízení o povolení vkladu práva k nemovitostem, předmět a obsah katastru nemovitostí, principy vedení správních řízení.