Sociální reprezentace sexuálních deviací - Šimeček, Michal (2009)
Výzkum sociální reprezentace sexuálních deviací kvalitativní textovou analýzou novinových článků s tématem sexuálních trestných činů a ¨výsledků dotazníkového šetření.