Encyklopedie moderních metod v archeologii : archeometrie /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hložek, Martin, 1976- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Libri, 2008.
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 04325nam a22008657a 4500
001 MUB01000571641
003 CZ BrMU
005 20100104104124.0
008 090126s2008 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-06-21 
015 |a cnb001700228 
020 |a 978-80-7277-230-8 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD004 
072 7 |a 902  |x Archeologie  |2 Konspekt  |9 8 
080 |a (031)  |2 MRF 
080 |a (038.072)  |2 MRF 
080 |a 5  |2 MRF 
100 1 |a Hložek, Martin,  |d 1976-  |7 jx20081211047  |% UČO 10001  |4 aut 
245 1 0 |a Encyklopedie moderních metod v archeologii :  |b archeometrie /  |c Martin Hložek. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Libri,  |c 2008. 
300 |a 230 s., xvi s. barev. obr. příl. :  |b il. 
504 |a Obsahuje bibliografii (s. 223-230). 
650 0 7 |a archeometrie  |7 ph494804  |2 czenas 
650 0 7 |a archeologie  |7 ph118578  |x metody  |2 czenas 
650 0 7 |a archeologie  |7 ph118578  |x metodologie  |2 czenas 
650 0 9 |a archaeometry  |2 eczenas 
650 0 9 |a archaeology  |2 eczenas 
650 0 9 |a archaeology  |x methodology  |2 eczenas 
655 7 |a encyklopedie  |7 fd132201  |2 czenas 
655 7 |a výkladové slovníky  |7 fd133855  |2 czenas 
655 9 |a encyclopedias  |2 eczenas 
655 9 |a explanatory dictionaries  |2 eczenas 
CAT |a CHLADILOVA  |b 02  |c 20090126  |l MUB01  |h 1247 
CAT |a IREINOVA  |b 02  |c 20090212  |l MUB01  |h 1317 
CAT |a CERVINKOVA  |b 02  |c 20090330  |l MUB01  |h 1514 
CAT |a DRIMLOVA  |b 02  |c 20090615  |l MUB01  |h 1100 
CAT |a JANA  |b 02  |c 20090616  |l MUB01  |h 1025 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0701 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0159 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0222 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1905 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0805 
CAT |a HOLA  |b 02  |c 20100104  |l MUB01  |h 1040 
CAT |a HOLA  |b 02  |c 20100104  |l MUB01  |h 1041 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20100501  |l MUB01  |h 1205 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1741 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0121 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120404  |l MUB01  |h 1037 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120404  |l MUB01  |h 1040 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1444 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 2027 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20121204  |l MUB01  |h 1050 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 1041 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140107  |l MUB01  |h 1425 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0345 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0001 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20170901  |l MUB01  |h 1606 
CAT |c 20180621  |l MUB01  |h 1016 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2335 
M54 |a 902 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-06-21 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 NE-MT8  |5 2571101198  |4 Dar (prof. Měřínský)  |8 20110119  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 00000001  |s dar 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 902-HLOŽ1-1  |5 2570900591  |4 *  |8 20090126  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - katedry a ustavy  |2 ARCHE  |b archeologie  |3 I-13645  |5 2570901543  |4 Dar (prof. PhDr. Zdeněk Měřínský, CSc.)  |8 20090223  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001  |s dar 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - katedry a ustavy  |2 MUZEO  |b muzeologie  |3 M-1309  |5 2570905577  |4 Dar (prof. Měřínský)  |8 20090612  |f 78  |f Mimo UK  |s dar 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 U3V  |b U3V  |5 4240751697  |8 20090316  |f 82  |f U3V  |q 20170704  |r 20090316  |s dar 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFST  |b ÚK volný výběr  |3 551.3-HLOŽ  |5 3145347318  |8 20091221  |f 77  |f Dlouhodobá  |q 20180412  |r 20091221  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRVAN  |b ÚK volný výběr - A  |3 572.2-HLOŽ  |5 3145344878  |8 20090615  |f 74  |f Měsíční  |q 20180727  |r 20090615  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 TEL  |a Univerzitní centrum Telč  |2 KKVHB  |b KKVysočiny Havlíčkův Brod  |3 94(100)  |9 317000286374  |5 3297002227  |8 20130204  |f 74  |f Měsíční  |r 00010000  |s prevKKVHB 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d NE-MT8  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 1  |h N  |i 15  |j SKLAD 
AVA |a FIL50  |b FF-K  |c muzeologie  |d M-1309  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 0  |j MUZEO 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK volný výběr  |d 551.3-HLOŽ  |e unavailable  |t Není k dispozici  |f 2  |g 2  |h N  |i 1  |j PRFST 
AVA |a TEL50  |b TEL  |c KKVysočiny Havlíčkův Brod  |d 94(100)  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 6  |j KKVHB